Finish line

Finish

Annyi minden történt hirtelen az elmúlt post óta, hogy még írni se volt időm. Röviden:

Szülinapomra kaptam Anyukámtól, Nagyszüleimtől és a Húgoméktól két H Plus Son Archetype felnit. Vajon honnan tudták, hogy pont ilyet szeretnék? :)

Tünditől kaptam Cinelli Vai nyeregcsövet, kormányt, kormányszárat.

Hogy be tudjam fejezni a kereket, rendeletem hozzá DT Swiss Competition Straightpull küllöket Prolocck anyákkal. Miután megjött azonnal elkészítettem a kerekem a Bringaland kerékpár üzlet szervízében. Vettem hozzá felni szalagot és belsőket, és készre szereltem a kerekeket.

Eközben úgy döntöttem, hogy nagy levegőt veszek és a pénztárcám mélyére nézek, befejezem a biciklit. megrendeltem minden hiányzó alkatrészt. Találtam nagyon jó árban Sram Force hajtóművet, ezzel meg tudtam ideologizálni magamnak, hogy miért is kell nekem Force és nem Rival. :) Rendeltem Sram Force hátsó váltót, első váltót, kazettát (12-28 lett végül, mert “kislány vagyok” :D), láncot, középcsapágyat és Sram S-700 hidraulikus tárcsaféket. Az S-700 tipust a Sram a Force sorozatba sorolja. Rendelnem kellett néhány apróságot. Féktárcsákat (Avid két anyagút), féktárcsa adaptert, záró elemet. Rendeltem Sram Gore Ride-On váltó bowden szettet.

Ezen a ponton született meg a nagy elhatározás. Eredetileg Jagwire lime zöld bowden házat és fékvezetéket szerettem volna, de meggyőztem magam, hogy a neon zöld grip és a szintén neon zöld gumi mellett nagyon sok lenne a bringa elején a zöld. Amúgy is a Jagwire-nek még nincs az új Sram országúti tárcsafékekhez fékvezetéke. Emiatt rendeltem meg a Sram Gore váltó bowden szettet feketében. Viszont a grip és a gumi színes felületét kevésnek gondoltam a többi nagy fekete felülettel szemben, így felkerestem Répát (Répa Airbrush), aki már festett nekem vázat. Gyönyörűen dolgozik, nagyon kreatív ötletei vannak, hihetetlen kézügyességgel rajzol, és elképesztő fantáziája van a festéshez. Csak irányelveket kell mondanom neki, és brutál jó eredményt kapok a kezembe. Ez most is így lett. Elvittem neki a matt fekete vázam, amin fényes fekete feliratok vannak, hogy szeretnék bele neon zöld fényes elemeket. Kértem, hogy visszafogott legyen, lehetőleg a belső élek legyenek festve és a váz alapvetőleg fekete maradjon, a zöld csak díszítse. Néhány nap múlva elkészült. Minden várakozásomat felülmúlta az eredmény.

Ma reggel beadtam az összes alkatrészt a Bringaland-be, hogy a sok kacatból legyen meg a bringa. Most úgy érzem magam, mint egy “ValóVilágos” (VV Kristóf) :D mikor Stohl össze érinti kezét. Ezennel a szavazást lezárom. Még nem tudom mi lesz az eredmény… és az az idegesítő zene… és még egyet vagy kettőt kell aludnom…